Poslovna analitika in praksa – od idealnega stanja do realnosti in kako premostiti prepad

Kako s kreativnostjo do vseh možnih zornih kotov situacije, problema?

Spremembe se običajno začnejo šele, ko smo končno pripravljeni upoštevati nov način gledanja na naš izziv. Naša sposobnost da to storimo, je pomembna in nujna sestavina vsake rasti – tako individualne, skupinske ali organizacijske. Na intenzivni kreativni delavnici, bomo s pomočjo Points of you® orodij osebnega razvoja razbijali ustaljene vzorce razmišljanja, se lotili osvetljevanja situacije z drugih zornih kotov in povezovali različna razvojna stanja z realnostjo.

Komu je delavnica namenjena?

 • Poslovnim analitikom,
 • poslovnim svetovalcem,
 • vodjem razvojnih oddelkov,
 • vodjem projektov in
 • vsem, ki delujete na povezovanje notranjega in zunanjega okolja organizacije.

Zakaj te delavnice zares ne smete zamuditi?

Metoda Points of You® je dobila svoje zametke v filmu “Pay it Forward” iz leta 2014, na katerem sta kreatorja metode ustvarila didiaktičen pripomoček za reševanje vsakršnih osebnih in poslovnih izzivov. Metoda nas prisili, da vsako situacijo, osebo, predmet ali mnenje lahko pogledamo iz neskončnega števila različnih perspektiv. Drug pogled je pogosto nepojmljivo velik izziv, še posebej da se preuči situacija z novega stališča in da se sprejme drugačna perspektiva od tiste, ki jo že poznamo.

Kratek opis delavnice (vsebina)

 • Iskanje notranjega vzvoda reševanja problemov.
 • Povezava problematike z željenim stanjem.
 • Od fokusiranja na prave stvari do konkretnih dejanj in prenosa metode Points of You® iz teroije v praktično uporabo.
 • Izmenjava izkušenj z ostalimi udeleženci.

Metode dela:

 • Eno od ključnih značilnosti metode Points of You®, ki se kaže v integraciji oz. medsebojni povezavi desne – čustvene in leve – logične strani možganov s pomočjo kombinacije slike in besede;
 • kako na enostaven in igriv način do novih vpogledov, razbitih miselnih vzorcev in širšega pogleda;
 • kako izboljšati implemetacijo business data v prakso;
 • in se na strokovno igriv način posvetiti ob tem tudi sebi.

Predavateljica

Irena Grofelnik, EMBA, prodajna trenerka in coachinja

Irena je izkušena snovalka strategij, srčna voditeljica, prodajna trenerka in coachinja, z bogatimi mednarodnimi izkušnjami, ki verjame, da je iskanje novih poti, novih pogledov in nenehne motivacije za doseganje ciljev najtežji proces slehernega posameznika. Poklici, kjer smo predani ljudem, sodijo med najbolj stresne, zato je negovanje sebe in notranjega zadovoljstva nujno. Preprečevanje izgorelosti, depresije in izgube motiva je v stalno spreminjajočih okoliščinah in trenutnemu tempu razvoja nujnost.

V svoji kareri je bila zaposlena v mednarodnih in domačih podjetjih kot so Atlantic Grupa, Kranjska investicijska družba, Steklarna Hrastnik. Kot trenerka in svetovalka sodeluje s podjetji v Sloveniji in na Hrvaškem kot so Addiko Bank, NLB, Hstec, Janus Pim. Kot predavateljico in izvajalko programov jo bomo zasledili tudi na Poslovni šoli Altius v Zagrebu.

Vrsto let je že ambasadorka Cotrugli MBA Alumni kluba, nastopa kot mentorica Cherie Blair Woman Foundation, preko katere ženskam po svetu pomaga pri kreiranju lastnega posla. Kot certificirana uporabnica Points of you® coaching metode v Sloveniji, pa vas bo popeljala skozi faze metode, ki v svetu pridobiva vse več navdušencev.

Lokacija in termin

Delavnica traja  4 šolske ure, ki jih bomo izvedli 12.9.2019, med 8:30 in 12:30 v predavalnici (1. nadstropje) restavracije Sputnik v Ljubljani.

Cena

Udeležba je za vse IIBA člane in člane Alumni (II)BA Slovenia brezplačna. Potrebna pa je predhodna prijava.
Za vse ostale je cena 90 EUR + 22% DDV s plačilom pred začetkom.
Če se prijavite tudi na delavnico Skriti potenciali posameznikov, naredimo preboj zdaj! se lahko obeh udeležite za 150 € in tako prihranite 30 €.

Prijava

Prijave zbiramo do 10.9.2019 oziroma do zapolnitve mest. Prijavite se lahko preko prijavnega obrazca na desni strani, ali na elektronski naslov: katarina.veselic@slovenia.iiba.org.