Skriti potenciali posameznikov, naredimo preboj zdaj!

Potencialni jaz

Edinstven pristop k odpiranju potencialov in spremembi razmišljanja s pripomočki kot so glasba, fotografija, besede in vprašanja.

Na delavnici bomo s pomočjo Points of you® orodij pogledali v potencal vsakega posameznika. Gre za metodo, ki je priznana s strani Mendarodne coaching zveze in se vse bolj uveljavlja v svetu. Metoda nas prisili, da vsako situacijo, osebo, predmet ali mnenje lahko pogledamo iz neskončnega števila različnih perspektiv, predvsem pa daje poglobljen vpogled vase.

Coaching kot metoda, ki se je razvila v zadnjem desetletju, je učinkovita pomoč za vpogled vase, svoje delovanje in vplivanje na okolico, prav tako pa prinaša tudi vrsto pozitivnih učinkov kot so: večja motivacija, povečana samozavest in zavzetost, skladnejši odnosi z drugimi, večja kreativnost in osebna rast.

Komu je delavnica namenjena?

  • Poslovnim analitikom,
  • poslovnim svetovalcem,
  • vodjem razvojnih oddelkov,
  • vodjem projektov in
  • vsem, ki želite odkriti, kje še vedno ležijo skriti potenciali in bi jih želeli v celoti izkoristiti.

Zakaj te delavnice zares ne smete zamuditi?

Metoda Points of You® je dobila svoje zametke v filmu “Pay it Forward” iz leta 2014, na katerem sta kreatorja metode ustvarila didiaktičen pripomoček za reševanje vsakršnih osebnih in poslovnih izzivov. Metoda nas prisili, da vsako situacijo, osebo, predmet ali mnenje lahko pogledamo iz neskončnega števila različnih perspektiv. Drug pogled je pogosto nepojmljivo velik izziv, še posebej da se preuči situacija z novega stališča in da se sprejme drugačna perspektiva od tiste, ki jo že poznamo.

Kratek opis delavnice (vsebina)

  • Vpogled v ovire, ki nas ustavljajo na poti.
  • Povezava problematike z željenim stanjem in bodočim razvojem.
  • Fokusiranje na lastne zmožnosti in aktivacija talentov, ki ležijo v nas.
  • Prenos metode Points of You® iz teroije v praktično uporabo.
  • Izmenjava izkušenj z ostalimi udeleženci.

Predavateljica

Irena Grofelnik, EMBA, prodajna trenerka in coachinja

Irena je izkušena snovalka strategij, srčna voditeljica, prodajna trenerka in coachinja, z bogatimi mednarodnimi izkušnjami, ki verjame, da je iskanje novih poti, novih pogledov in nenehne motivacije za doseganje ciljev najtežji proces slehernega posameznika. Poklici, kjer smo predani ljudem, sodijo med najbolj stresne, zato je negovanje sebe in notranjega zadovoljstva nujno. Preprečevanje izgorelosti, depresije in izgube motiva je v stalno spreminjajočih okoliščinah in trenutnemu tempu razvoja nujnost.

V svoji kareri je bila zaposlena v mednarodnih in domačih podjetjih kot so Atlantic Grupa, Kranjska investicijska družba, Steklarna Hrastnik. Kot trenerka in svetovalka sodeluje s podjetji v Sloveniji in na Hrvaškem kot so Addiko Bank, NLB, Hstec, Janus Pim. Kot predavateljico in izvajalko programov jo bomo zasledili tudi na Poslovni šoli Altius v Zagrebu.

Vrsto let je že ambasadorka Cotrugli MBA Alumni kluba, nastopa kot mentorica Cherie Blair Woman Foundation, preko katere ženskam po svetu pomaga pri kreiranju lastnega posla. Kot certificirana uporabnica Points of you® coaching metode v Sloveniji, pa vas bo popeljala skozi faze metode, ki v svetu pridobiva vse več navdušencev.
»Skrb za sebe in za soljudi je postala pomembna vrednota, ki ni več samoumevna, ampak jo je potrebno ves čas negovati.«

Lokacija in termin

Delavnica traja  4 šolske ure, ki jih bomo izvedli 12.9.2019, med 13:30 in 17:30 v predavalnici (1. nadstropje) restavracije Sputnik v Ljubljani.

Cena

Udeležba je za vse IIBA člane in člane Alumni (II)BA Slovenia brezplačna. Potrebna pa je predhodna prijava.
Za vse ostale je cena 90 EUR + 22% DDV s plačilom pred začetkom.
Če se prijavite tudi na delavnico Poslovna analitika in praksa – od idelanega stanja do realnosti in kako premostiti prepad se lahko obeh udeležite za 150 € in tako prihranite 30 €.

Prijava

Prijave zbiramo do 10.9.2019 oziroma do zapolnitve mest. Prijavite se lahko preko prijavnega obrazca na desni strani, ali na elektronski naslov: katarina.veselic@slovenia.iiba.org.